Άλμα 18% στην προ-αγορά της Wall Street για τη μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άλμα 18% στην προ-αγορά της Wall Street για τη μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΑΓΟΡΕΣ UPD 16:46 Δημιουργία 08/02/23, 16:42
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ράλι καταγράφει η μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια για το μέλλον του φημισμένου ποδοσφαιρικού συλλόγου της Premier League.

Η μετοχή των «Κόκκινων Διαβόλων», μετά τα δημοσιεύματα της Daily Mail για το ενδιαφέρον επενδυτών από το Κατάρ, στην προ-αγορά της Wall Street καταγράφει άλμα κατά έως 18%, γεγονός που σημαίνει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο από τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, οι επενδυτές από το Κατάρ ετοιμάζονται να υποβάλλουν επίσημη πρόταση εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αυτήν τη στιγμή «φιγουράρει» στην 3η θέση της Premier League.

Η ιστορική ομάδα του Μάντσεστερ είχε τεθεί στο επίκεντρο διάφορων σεναρίων και το 2022, όταν η οικογένεια Γκλέιζερ από τη Φλόριντα -νυν ιδιοκτήτες- εξέφρασαν την πρόθεση να πουλήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Πέραν των ανθρώπων από το Κατάρ, πιθανοί αγοραστές είναι τόσο ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ, όσο και ιδιωτικά funds από τη Σαουδική Αραβία.

Αν σου άρεσε κάνε