Wall Street: Περιόρισε τις απώλειες στο τέλος της συνεδρίασης

Wall Street: Περιόρισε τις απώλειες στο τέλος της συνεδρίασης

ΑΓΟΡΕΣ UPD 23:28 Δημιουργία 25/01/23, 23:19
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης η Wall Street, έχοντας, ωστόσο, περιορίσει τις απώλειες μόλις την τελευταία ώρα των συναλλαγών, με τους επενδυτές να αξιολογούν τα εταιρικά αποτελέσματα. Τις μεγαλύτερες πιέσεις δέχτηκε ο τεχνολογικός κλάδος, μετά τα αποτελέσματα της Microsoft.

Συγκεκριμένα, ο Nasdaq βρέθηκε να υποχωρεί ακόμα και 2,34% κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να κλείσει με πτώση 0,18% στις 11.313 μονάδες. Ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500 σημείωσε οριακή πτώση 0,02% στις 4.016 μονάδες. Από την πλευρά του ο βιομηχανικός δείκτης, στην εκπνοή του χρόνου των συναλλαγών γύρισε ξανά σε θετικό έδαφος, για να κλείσει με οριακά κέρδη 0,03% ή 9 μονάδες, στις 33.743 μονάδες.

Στο επίκεντρο των πιέσεων τέθηκε η Microsoft, η οποία υποχώρησε κατά 0,59%, έχοντας φτάσει να μειώνεται κατά τουλάχιστον 3,9%, μετά την απόφαση να αναθεωρήσει επί τα χείρω τη μελλοντική κερδοφορία. Μετά από ενδοσυνεδριακές απώλειες 1,6%, καθώς τα μεγέθη αποδείχθηκαν χαμηλότερα των προβλεπόμενων, η Boeing κατάφερε να κλείσει με κέρδη 0,33%.

Η ροή δημοσίευσης των εταιρικών ανακοινώσεων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, , τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν είναι απολύτως ικανοποιητικά, συντηρώντας το σενάριο της ύφεσης στην αμερικανική οικονομία.

Αν σου άρεσε κάνε