Ο επικεφαλής της Louis Vuitton 2oς πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο επικεφαλής της Louis Vuitton 2oς πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

ΑΓΟΡΕΣ UPD 15:25 Δημιουργία 26/11/19, 15:23

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου πολυτελών ειδών LVMH, Μπερνάρ Αρνό, αποτελεί πλέον τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, υποσκελίζοντας τον Μπιλ Γκέιτς, συνιδρυτή της Microsoft.

Σύμφωνα με τη λίστα σε πραγματικό χρόνο του Forbes, ο Γάλλος επιχειρηματίας κατάφερε την προηγούμενη ημέρα να αυξήσει την περιουσία του κατά 2,8 δισ. δολάρια, με τη συνολική αξία των περιουσιακών του στοιχείων να ανέρχεται στα 107,6 δισ. δολάρια.

Ο Αρνό καταλαμβάνει πλέον τη δεύτερη θέση μεταξύ των πλουσιοτέρων ανά τον κόσμο, ενώ τα σκήπτρα διατηρεί ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος, με περιουσία στα 110,5 δισ. δολάρια.

Από την άλλη πλευρά, η περιουσία του Μπιλ Γκέιτς διαμορφώνεται στα 107 δισ. δολάρια.

Όπως επισημαίνει το CNBC, ο Μπερνάρ Αρνό βρίσκεται πίσω από τους Μπέζος και Γκέιτς με βάση τον Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, που εκτιμά ότι η περιουσία του ανέρχεται στα 103 δισ. δολάρια, έναντι 110 δισ. δολαρίων του συνιδρυτή της Microsoft.

O Μπερνάρ Αρνό κατάφερε τον Ιούνιο να ξεπεράσει το όριο των 100 δισ. δολαρίων και να αναδειχθεί στον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο παγκοσμίως.

Αν σου άρεσε κάνε